Living on Wind als favo in beginscherm

Het Living in Wind-digitale magazine kan eenvoudig worden ‘vastgepind’ op uw mobiele toepassing. Zo kunt u het magazine gemakkelijk nog eens lezen en naslaan, zonder te hoeven zoeken. Elk systeem heeft een eigen werkwijze:

iPad/iPhone

Open Safari, in de balk onderaan staat een ‘+’-teken of een vierkantje met een pijl aan de bovenkant (afhankelijk van uw iOS-versie). Klik hierop en kies ‘zet in beginscherm’ (het icoontje met een +). Er verschijnt een scherm waarop eventueel de titel kan worden aangepast. Tik op ‘voeg toe’ en het icoon wordt op uw beginscherm geplaatst (net zoals een app).

 

Android

Open de default browser, open de website. Gebruik de menuknop en voeg hem toe aan de favorieten door ‘meer’ (More) te selecteren en daarna ‘Bladwijzer maken’ (Bookmark page) of ‘Favoriet toevoegen’. Tik op ‘ok’. Ga terug naar het startscherm. Druk lang op een lege plaats op de achtergrond op je beeldscherm. Kies voor ‘sneltoetsen’ en verder voor ‘Bladwijzer’ of ‘Favorieten’ (Bookmarks). Selecteer de bladwijzer/bookmark die u zojuist aangemaakt heeft. Afhankelijk van de versie wordt nu het icoon van de ‘favorieten’ getoond met het favicon van de website (hetzelfde icoontje dat ook in de adresbalk getoond wordt), een icoon gespecificeerd in de website of een mini screencapture van de homepagina.

 

Windows Phone

Ook hier surft u eerst via de standaard browser naar de gewenste website. Tik op ‘Meer…’ en vervolgens op ‘Aan startscherm vastmaken’. Er wordt dan een nieuwe tegel vastgemaakt aan het startscherm.

 

 

Afmelden | Contact

 

Aanmelden